html

2015/04/21

gyors helyzetjelentés

Ez a hónap blogolást tekintve elég pangósra sikerült. Ennek főként egy oka van: írom a szakdogámat, amit a jövő hétig kellene leadnom. És még alkalmam se volt beszélni a konzulensemmel, szép kilátások, igaz? Viszont a múlt heti kétségbeesést felváltotta egyfajta pörgés, így nem látom annyira tragikusnak a helyzetet. 

Jelenleg: 

- Ez a dal tartja bennem a lelkesedést...


- ... de amikor napközben felidézném fejben a dallamot, ez kerül elő minduntalan 



- A szakdoga miatt még jobban elmerültem a Humans of New York - röviden csak HONY - blogban és őszintén írom, nem tudok róla lekattanni. Annyi érdekes emberről olvastam az utóbbi hetekben, hogy úgy érzem, én is ismerem őket
- Elkészült a meghívónk az esküvőre, juhuhuhuhúúúú, nagyon szépet alkotott össze. 
- Van egy csomó DIY ötletem, amit alig várok, hogy megvalósíthassak. Egy horgolós projekt sajna függőben maradt, mert hetek óta nem találok egy egyszerű, szürke hosszú ujjú pamut felsőt. Erre vágyom most leginkább. 
- Imádom, hogy tavasz van. Végre tornacipős idő, nem kell már a bakancs. (Sajnos marha fázósak a praclijaim.) 
- Kb 7-8 éve turkáltam egy farmerkabátot, amit azóta se hordtam, és tulajdonképpen meg is feledkeztem létezéséről. Akkor úgy vettem meg, hogy "igaz, egy kicsit szűk, de majd belefogyok". Aztán miközben kerestem a mindig is használatos darabot - amit sajnos nem találtam meg - előbukkant ez, és csupa meglepetést okozott. Köztük ezt: nemhogy majd belefogyok, de mindenütt úgy áll, ahogyan az a farmerkabát nagykönyvben meg van írva. 
- Sokkal több gyümölcsöt eszem, mint azt alap állapotomban tenném. Tapasztalom is jótékony hatását, illetve fokozatosan elhagyásra kerül a lisztes ételek fogyasztása. Betegség miatt, muszáj leszek meglépni.